OPTI-TEARS Free Rewetting Drops

9,14

Artikelnummer: b599bb0fa9b9 Categorie:

Beschrijving

OPTI-TEARS FREE Rewetting Drops voor vermoeide, droge ogen

Fresh-up met OPTI-TEARS FREE Rewetting Drops

Iedereen is tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Echter, deze gemakken hebben ook hun nadelen. Airconditioning, computers, televisie, centrale verwarming, ze hebben allemaal hun weerslag op uw ogen.
Airconditioning en centrale verwarming voeren uw oogvocht sneller af dan dat het aangemaakt kan worden. Dat voelt u snel genoeg want uw ogen gaan prikken en/of branden en soms lijkt het net alsof er een korreltje zand in zit.
Televisie kijken en beeldschermwerk hebben ook invloed op uw ogen omdat u dan de neiging heeft minder te knipperen. Minder knipperen heeft weer tot gevolg dat het traanvocht verdampt en niet opnieuw aangevoerd wordt, met als gevolg de zojuist beschreven symptomen.

De ideale oplossing zit in een handige meeneem ampul: OPTI-TEARS FREE Rewetting Drops. U kunt het zien als een verfrissende regenbui voor uw ogen. De druppels zijn zonder conserveringsmiddel en voor éénmalig gebruik. Overigens, als u plotseling wat in uw oog heeft (u zit op het strand en er komt zand in uw oog), dan kan OPTI-TEARS FREE Rewetting Drops ook uitkomst bieden. Het vuiltje kan zo gemakkelijk worden weggespoeld.

OPTI-TEARS FREE Rewetting Drops mag, naar behoefte, de hele dag door worden gebruikt.
Indien lichte irritatie, prikken en branden, of wazig zien optreden tijdens het dragen van uw
contactlenzen, draai dan de top van de ampul af, breng één of twee druppels in het oog aan en
knipper twee of drie keer. Werp de ampul na gebruik weg.