CLENS-100 Lens Drops

7,31

Artikelnummer: 85cb9e4842a8 Categorie:

Beschrijving

CLENS-100 Lens Drops is de nieuwe kijk op lenscomfort

Uw lenzen zitten niet lekker…? dat hoeft niet aan uw lenzen te liggen

Herkent u dit? U heeft uw lenzen in, ze zitten perfect. Niets aan de hand. Maar in de loop van de dag gaan ze oncomfortabel aanvoelen, een beetje irriteren. Soms doet u uw lenzen voor het einde van de dag zelfs uit.
Dit ongemak kan veroorzaakt worden door vuil, maar vooral ook door de aanmaak van eiwitten (die in uw traanvocht zitten) tussen de lenzen en het oog. Het gevolg: droogheid, irritatie en soms zelfs een wazig zicht. Daar heeft u toch geen lenzen voor aangeschaft.

Met CLENS-100 Lens Drops kunt u dit ongemak voorkomen.
Met standaard comfort oogdruppels bevochtigt en verfrist u de lenzen. Met CLENS-100 Lens Drops doet u meer. CLENS-100 Lens Drops is de enige comfort oogdruppel waarvan klinisch is bewezen dat het eiwitvorming tegengaat terwijl u uw lenzen draagt, zodat uw lenzen helder blijven. CLENS-100 Lens Drops doet dus meer dan alleen bevochtigen en verfrissen.

Uit onderzoek blijkt dat lensdragers die CLENS-100 Lens Drops gebruiken, vinden dat hun lenzen de hele dag fris, vochtig en comfortabel aanvoelen. Zelfs na bijvoorbeeld een lange dag werken.

CLENS-100 Lens Drops

  • bevochtigt en verfrist uw lenzen
  • reinigt tijdens het dragen van de lenzen
  • helpt eiwitopbouw op de zachte lenzen voorkomen

CLENS-100 Lens Drops is geschikt voor zachte en vormstabiele (harde) contactlenzen