Aqualarm Intensive Spray

8,15

Artikelnummer: 38ed556c2a5d Categorie:

Beschrijving

Bausch + Lomb heeft de productie van Aqualarm Intensive Spray gestopt

De oogdruppel Aqualarm Intensive Spray is door Bausch + Lomb per januari 2020 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

De oogdruppel Aqualarm Intensive Spray is door Bausch + Lomb per januari 2020 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd.
Onze excuses voor het ongemak

Aqualarm Intensive Spray biedt verlichting voor vermoeide of droge ogen, geïrriteerde oogleden en blefaritis. Handig wanneer je je oog dichtknijpt bij het gebruik van een oogdruppel. Zowel te gebruiken met open of gesloten ogen.

Het gebruik van digitale apparaten is de laatste jaren enorm toegenomen. We kunnen al bijna niet meer zonder, of we nu willen of niet. Tijdens het gebruik knipperen we minder met als gevolg dat ogen (en lenzen) droog aanvoelen. Er zijn goede oogdruppels op de markt, maar wat wanneer je het niet prettig vindt om een druppel in je oog te laten “vallen”?

Aqualarm Intensive Spray kan je aanbrengen op zowel het open als het gesloten ooglid.
Aqualarm Intensive Spray kan je aanbrengen op zowel het open als het gesloten ooglid. Dat is uniek! Wanneer je namelijk je oog dicht houdt hechten de druppeltjes van de vloeistof zich aan het ooglid en haartjes en door te knipperen wordt de vloeistof over het oogoppervlak verspreid.

Aqualarm Intensive Spray bevat 2 actieve bestanddelen:

  • Hyaluronaat -> Bevochtigt en verbetert het comfort
  • Liposomen -> Herstelt, stabiliseert en beschermt de traanfilm

Belangrijkste kenmerken:

  • Te gebruiken op zowel het open als het gesloten ooglid
  • Hydrateert en verzacht snel droge, geïrriteerde of vermoeide ogen
  • Verbetert het draagcomfort van contactlenzen
  • Herstelt en stabiliseert de traanfilm