clariti toric xr

80,00

Artikelnummer: 1759409aa20b Categorie:

Beschrijving

clariti toric xr met eXtRa hoge cylinders

voor superieur comfort, uitstekende visuele scherpte en gemak

De bevochtiging van clariti toric xr is inherent aan het gepatenteerde AquaGen™ proces waarbij, in tegenstelling tot andere silicone materialen, geen oppervlakte behandeling of bevochtigende bestanddelen zijn toegepast.
Met de clariti toric xr is het ook mogelijk om met een hoge cylinder een silicone hydrogel contactlens te dragen.

Let op: Levertijd circa 20 werkdagen. De reden hiervan is dat deze lenzen speciaal op maat worden gemaakt.

Overdag worden onze ogen blootgesteld aan de gevaren van UVA en UVB stralen. Zelfs op een bewolkte dag bereikt zo’n 80% van de UVA en UVB stralen ons. clariti toric lenzen hebben een ingebouwde UV bescherming, waarmee schadelijke UVA- en UVB stralen worden gefilterd om de gezondheid van de ogen op langere termijn te kunnen bevorderen.
De juiste balans van zuurstoftransmissie, ontbreken van oppervlakte behandeling, uitstekende bevochtiging, lage modulus en hoge wateropname maken een dat clariti toric die optimale gezondheid en comfort biedt.
Deze bescherming vervangt niet de beschermende werking van een zonnebril, maar draagt wel bij aan een betere bescherming

De contactlenzen van het merk clariti werden voorheen uitgebracht door Sauflon. Door de overname van Sauflon door CooperVision is de verpakking in de loop der tijd aangepast en wordt nu de naam van de huidige fabrikant CooperVision op de verpakking vermeld.