clariti elite

30,00

Artikelnummer: fa3063d75469 Categorie:

Beschrijving

clariti elite silicone hydrogel maandlenzen

geven een optimaal draagcomfort en gezondheid voor het oog

Met de clariti elite silicone hydrogel maandlenzen van CooperVison heeft u, door het juiste uitbalanceren van de zuurstof doorlaatbaarheid, oppervlaktebehandeling, hoge vochtigheid, hoge modulus en het hoge watergehalte, een contactlens die optimaal draagcomfort en gezondheid voor het oog biedt.

clariti elite maken gebruik van de AquaGen-technologie, waardoor de lenzen de gehele dag een vochtig, comfortabel gevoel geven. Dit in combinatie met het hoge watergehalte van liefst 56&perc; is een goede vocht huishouding in het oog gegarandeerd.
De dunne lensrand op basis van de Advanced Edge Technology™ biedt extra draagcomfort. Ook zijn de lenzen gemakkelijk om in- en uit te doen.

CooperVision heeft fabrikant Sauflon overgenomen en geïntegreerd in de eigen organisatie. Als gevolg hiervan wordt de verpakking van Clariti Elite aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen

Laat uw clariti elite contactlenzen aanmeten door een specialist, zodat u zeker weet dat u de juiste sterktes draagt en zo een optimaal zichtvermogen krijgt.