Avaira Vitalityandtrade;

26,53

Artikelnummer: 32574970f6ec Categorie:

Beschrijving

Avaira&reg Vitality™ een logische vervanger voor Avaira

Een moeiteloze upgrade. Een moeiteloze keuze.

Avaira&reg Vitality™ heeft een maandelijks vervangschema en is gemaakt van een zacht, flexibel materiaal. Daarmee is het ideaal voor de meeste contactlensdragers. De Avaira&reg Vitality™-lenzen zijn gemaakt van zeer modern siliconen-hydrogel en blijven op natuurlijke wijze vochtig. De kans dat u nog extra bevochtigende druppels nodig heeft is dus klein. En dankzij de klasse 1 UV-blokkering kunt u de lenzen met een gerust hart dragen.

Avaira&reg Vitality™-maandlenzen bieden een uitstekende prestatie en de zichtkwaliteit die u van Avaira® gewend bent. Nu alleen met een hoger watergehalte en een verbeterde Klasse 1 UV-bescherming. Allemaal voor dezelfde betaalbare prijs. En Avaira&reg Vitality™-maandlenzen hebben een gelijkwaardige passing als Avaira®, dus u kunt zo overstappen naar deze nieuwe contactlens.

Avaira&reg Vitality™ contactlenzen bevatten polyethyleenglycol (PEG). Dit is een zeer effectief smeermiddel dat hechte verbindingen aangaat met water. Het is een integraal bestanddeel van het oppervlak en de binnenkant van de lens. Het resultaat? Continu vochtige lenzen en een uitstekend comfort. De hele dag lang, en gedurende de gehele levensduur van de lens.