REGARD

34,95

Artikelnummer: c1416af1b893 Categorie:

Beschrijving

REGARD is een alles-in-één lenzenvloeistof

voor zachte contactlenzen zonder conserveringsmiddelen

REGARD is een alles-in-één lenzenvloeistof voor zachte contactlenzen zonder conserveringsmiddelen. REGARD is bestemd voor het reinigen, desinfecteren, inzetten en bewaren van alle zachte contactlenzen. REGARD is ideaal bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof.

De stabiliserende en desinfecterende stoffen vallen na de desinfectie van de lenzen uiteen in natuurlijke en lichaamsvriendelijke bestanddelen: zout, water en zuurstof. Vloeistof voor gebruik bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof. Allergische reacties zijn onder andere te herkennen door prikkende ogen, roodheid en/of verhoogde lichtgevoeligheid.

De unieke formule van Regard® met Oxychlorite® zorgt voor een zeer efficiënte desinfectie en dankzij het HPMC bevochtigingsmiddel wordt het draagcomfort verbeterd. Bij regelmatig gebruik vermindert het de kans op eiwit aanslag aanzienlijk.
De desinfecterende werking van Regard® vindt plaats door de vorming van Chlorine Dioxide. Dit verwijdert bacteriën door hun microbiologische cel componenten, gifstoffen en enzymen te bestrijden.
Het Oxychlorite® garandeert dat de vloeistof in de fles en in de lenshouder steriel is. Eenmaal uit de lenshouder, is de vloeistof die nog op de lens aanwezig is niet meer stabiel. In het oog valt de Regard® lenzenvloeistof uiteen in een zoutoplossing, waarbij zuurstof vrijkomt.
Dit proces garandeert de gezondheid van het hoornvlies. Er komen geen schadelijke conserveringsmiddelen meer in het oog. Roodheid van de rand om het hoornvlies, staining en irritatie bij het inzetten van de lenzen veroorzaakt door de vloeistof behoren met Regard® tot het verleden.