Oxysept 1-Step

14,98

Artikelnummer: 0520a5286423 Categorie:

Beschrijving

Oxysept 1-Step is een 1-fase waterstofperoxidesysteem

Geschikt voor alle zachte contactlenzen, behalve kleurlenzen

Oxysept 1-Step bestaat uit desinfectievloeistof waterstofperoxide 3% en neutralisatie tabletten, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Voor een diepe en grondige reiniging van uw contactlenzen.
Oxysept 1-Step contactlensvloeistof is het vooraanstaande een-staps peroxidesysteem voor alle zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel contactlenzen, behalve kleurlenzen. Oxysept 1-Step gebruikt een innovatieve neutralisatie tablet die langzaam in de vloeistof oplost waardoor desinfectie en neutralisatie in een eenvoudige stap plaatsvinden.

123 Lens heeft ook een eigen label voor waterstofperoxide contactlensvloeistof met neutralisatie tabletten

123 Lens heeft ook een eigen label voor waterstofperoxide contactlensvloeistof met neutralisatie tabletten, namelijk 123 Perox & Ons Merk 2 [Komfortabel PLUS]. Met deze lenzenvloeistof heeft u dezelfde conserveermiddelvrije desinfectievloeistof voor een lagere prijs.

U kunt de neutralisatie tabletten voor Oxysept 1-Step ook los aanschaffen: Oxysept 1-Step neutralisatie tabletten

De UltraCare formule geeft een manier om extreem hygi├źnisch te reinigen, maar het materiaal van de lens niet aan te passen en de lenzen comfortabel te laten zitten. In het pakket van Oxysept 1-Step zitten alle benodigdheden om de lens te spoelen, te reinigen, te neutraliseren en opnieuw na te spoelen