Blink Total Care solution

38,12

Artikelnummer: 8c3b19889073 Categorie:

Beschrijving

Blink Total Care solution bewaarvloeistof met een desinfecterende, bewaar- en herbevochtigende functie

Zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Eenvoud binnen effectiviteit.

Blink Total Care solution lenzenvloeistof voor het reinigen, afspoelen, desinfecteren, bevochtigen en bewaren van alle harde en vormstabiele contactlenzen. Zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Eenvoud binnen effectiviteit.

Het Blink Total Care systeem is ontwikkeld voor vormstabiele (harde), zuurstofdoorlatende contactlenzen. Het assortiment bestaat uit een Blink Total Care dagelijkse reinigingsvloeistof, een Blink Total Care bewaarvloeistof met een desinfecterende, bewaar- en her-bevochtigende functie en TotalCare eiwittabletten voor wekelijkse reiniging. TotalCare dagelijkse reinigingsvloeistof Deze conserveermiddelvrije, niet schurende vloeistof combineert 3 krachtige oppervlakte reinigende componenten.

Met het bewaren van de lenzen in de lenzenvloeistof Blink Total Care solution gedurende 4 uur (na handmatig schoonwrijven) garandeert optimaal onderhoud van alle harde en vormstabiele contactlenzen.

Spoel uw lenzen met de Blink Total Care solution lenzenvloeistof en zet ze in uw ogen. Gooi de gebruikte oplossing weg en spoel de lenshouder met de Total Care-oplossing. Laat de houder aan de lucht drogen.