REGARD K flight-pack

14,95

Artikelnummer: 0ab4f35933e3 Categorie:

Beschrijving

REGARD K flight pack, volledig voorbereid op reis!

Ideaal. Uw favoriete lenzenvloeistof REGARD K in twee handige flacons

Op grote hoogte kunnen uw ogen droog aan gaan voelen, dus het uitnemen van uw contactlenzen kan dan een zeer ontspannende werking hebben. Het geeft u ook de mogelijkheid om even te slapen.
Omdat u tijdens uw vlucht geen vloeistoffen mee mag nemen van meer dan 100ml, is er een flight pack van REGARD K lenzenvloeistof ontwikkeld.

U ontvangt 2x een flacon (heen- en terugvlucht) van 30ml met 2x een lenshouder.
Bestel uw REGARD K flight pack mee met contactlenzen en ontvang € 5,00 korting per flight pack

REGARD K is een alles-in-één lenzenvloeistof voor harde/vormstabiele contactlenzen zonder conserveringsmiddelen. REGARD K is bestemd voor het reinigen, desinfecteren, inzetten en bewaren van alle harde/vormstabiele contactlenzen. REGARD K is ideaal bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof.

De stabiliserende en desinfecterende stoffen vallen na de desinfectie van de lenzen uiteen in natuurlijke en lichaamsvriendelijke bestanddelen: zout, water en zuurstof. Vloeistof voor gebruik bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof. Allergische reacties zijn onder andere te herkennen door prikkende ogen, roodheid en/of verhoogde lichtgevoeligheid