REGARD flight-pack

14,95

Artikelnummer: 567af4c6ca24 Categorie:

Beschrijving

REGARD flight pack, volledig voorbereid op reis!

Ideaal. Uw favoriete lenzenvloeistof REGARD in twee handige flacons

Op grote hoogte kunnen uw ogen droog aan gaan voelen, dus het uitnemen van uw contactlenzen kan dan een zeer ontspannende werking hebben. Het geeft u ook de mogelijkheid om even te slapen.
Omdat u tijdens uw vlucht geen vloeistoffen mee mag nemen van meer dan 60ml, is er een flight pack van REGARD lenzenvloeistof ontwikkeld.

U ontvangt 2x een flacon (heen- en terugvlucht) van 60ml met 2x een lenshouder.
Bestel uw REGARD flight pack mee met contactlenzen en ontvang € 5,00 korting per flight pack

REGARD is een alles-in-één lenzenvloeistof voor zachte contactlenzen zonder conserveringsmiddelen. REGARD is bestemd voor het reinigen, desinfecteren, inzetten en bewaren van alle zachte contactlenzen. REGARD is ideaal bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof.

De stabiliserende en desinfecterende stoffen vallen na de desinfectie van de lenzen uiteen in natuurlijke en lichaamsvriendelijke bestanddelen: zout, water en zuurstof. Vloeistof voor gebruik bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof. Allergische reacties zijn onder andere te herkennen door prikkende ogen, roodheid en/of verhoogde lichtgevoeligheid