Daysoft UV 58 Silk

17,11

Artikelnummer: 4aec32e94d14 Categorie:

Beschrijving

DAYSOFT UV 58 met uniek Soft-Edge ontwerp

De DAYSOFT UV 58 is uitgevoerd met een UV filter en een lichtblauwe handling tint

DAYSOFT UV 58 in SILK solution is een kwalitatieve en zachte daglens die vervaardigd is volgens het unieke Soft Edge concept met UV filter. In combinatie met de geringe middendikte zijn de DAYSOFT UV 58 lenzen zelfpassend en kunnen de hele dag met een ongeëvenaard comfort gedragen worden. Bovendien leveren DAYSOFT UV 58 een uiterst goed zicht.

DAYSOFT UV 58 zijn daglenzen die de ogen beschermen tegen schadelijke UV stralen van de zon. Houdt u er rekening mee dat het dragen van een zonnebril nog steeds nodig is om te voorkomen dat de UV straling schade veroorzaakt aan het oog.
De DAYSOFT UV 58 contactlenzen zijn speciaal ontworpen met een zachte rand en zijn verkrijgbaar in een breed sterktebereik in zowel PLUS als MIN sterktes.

DAYSOFT UV 58 wordt geleverd in een steriele verpakking, waarin ze bewaard worden in een heldere zoutoplossing. De daglens DAYSOFT UV 58 heeft een watergehalte van 58%. De eigenschappen van het materiaal zorgen voor een uitstekend te hanteren lens met een hoog draagcomfort.