1-DAY ACUVUE TruEye

24,83

Artikelnummer: 15b7c1681f6b Categorie:

Beschrijving

De eerste silicone hydrogel daglens: 1-DAY ACUVUE® TruEye®

1-DAY ACUVUE® TruEye® combineert als eerste contactlens het beste uit twee werelden

Bent u op zoek naar dat natuurlijke gevoel, alsof u helemaal geen lenzen in heeft, zelfs aan het einde van een lange en inspannende dag? Dan zijn 1-DAY ACUVUE® TruEye® daglenzen van Johnson & Johnson perfect voor u.

1-DAY ACUVUE® TruEye® levert de hygiëne en het gemak van een daglens met het ultieme comfort van de nieuwste generatie materialen op contactlens gebied.
Baanbrekende eigenschappen voor contactlenzen: voor het eerst zijn extra hoge zuurstofopbrengst, hoogste UV-bescherming en super gladde HYDRACLEAR technologie samen in een daglens gecombineerd. Geen andere lens is beter toegerust om u en uw ogen te helpen om het hoofd te bieden aan de uitdagingen van het moderne leven.

De nieuwe 1-DAY ACUVUE® TruEye® contactlenzen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw levensstijl! 1-DAY ACUVUE® TruEye® combineert als eerste contactlens het beste uit twee werelden: de hygiëne en het gemak van een daglens met het ultieme comfort van de nieuwste generatie materialen op het gebied van contactlenzen.

1-DAY ACUVUE® TruEye® daglenzen zijn niet alleen bijzonder comfortabel, maar zijn speciaal ontwikkeld om uw ogen gezond te houden. Uit een 12 maanden durend onderzoek is gebleken dat 1-DAY ACUVUE® TruEye® daglenzen zelfs gelijkwaardig zijn aan het natuurlijke ook zonder lens.